"Arne Gustavsson" på Järnvägshistoriskt Forum 071105
Svar på inlägg under rubriken Problem i branschen, grepp om ekonomin

"Jag håller med inlägget av "funderaren" som fanns här igår men som tydligen har tagits bort fast att det beskrev vad många här tycker och tänker i denna frågan.
Jag håller med om att ett knappt på börjat verstadsbygge som stod som ett fult stålskelett efeter bygget avstannat på grund av att det skulle bedrivas i egen regi utan pengar. detta var inget som förhöjde besöksupplevelsen. heder åt de som tog beslutet att färdigställa denna skamfläk till en snygg verkstad som gjort stor nytta och möjlig gjort de stora arbeten som gjorts.

När det gäller brobacka så fanns det mycket riktigt spår där under kabelploggnings projektet, men som fick rivas upp igen på grund av att det blev tvunget att gräva ner slangarna genom tunneln. att det inte har kommit något nytt spår där är en prioriteringsfråga ska man lägga alla resurser där (i sann gammla agj andan) eller ska man se till att få resten utav banan i ett bra skick?
Jag tror att sliprarna ligger mycket bättre i banan än ligger å rötnar i ett upplag. när brobacka blir aktuellt så kan man nog beställa nya slippers för jag tror ju inte att skogen har tagit slut sedan kabelplogningen! "

Märkliga uttalanden